Zazimite i zaštitite vaš dom

Mnogi vlasnici kuće ne primaju jednu od najvažnijih stvari za pripremu kada se godišnja sezona okreće oko zimskih oluja. Stručnjaci smatraju da su vlasnici kuća nepripremljeni za zimske oluje, stavljajući svoje porodice i njihov dom u opasnost. Zbog toga, dok god deckirate dvorane za sezonu, pobrinite se da uzmete u obzir sledeće i osigurajte da je vaš dom tako vesel i siguran.

Glavne opasnosti povezane sa zimskim olujama
Kućni vlasnici mogu se suočiti sa velikim opasnostima kada se zimsko vrijeme okreće, uključujući štetu od težine leda, snega i slepila. U slučaju velikih snežnih oluja, porodice mogu čak biti zarobljene u svojim domovima zbog blokiranih ili zamrznutih ulaza. Crijepane ili pukotine vodene cevi povezane sa bilo čime od grijanja para i tople vode, ili protivpožarnog sistema, mogu biti izuzetno skupe. Čak i nakon oluje, taloženje snega može prouzrokovati velike poplave.

Saveti kako da zazimite i zaštitite kuću
Iako lista zimskih vremenskih opasnosti traje dugo, postoji 10 jednostavnih koraka koji mogu olakšati ili sprečiti ove probleme, sve dok stvaraju sigurnije kućno okruženje tokom hitnih slučajeva.

  1. Da li je vaš sistem grejanja servisiran na početku svake sezone kako bi se osiguralo da se pravilno radi i da se promijene filteri.
  2. Pomerite namještaj dalje od otvora.
  3. Dodajte kamenu solju i pesak u komplete za hitne slučajeve kako bi se uklonio led na šetalištima.
  4. Instalirajte krovne grejne kablove kako biste sprečili branje leda na krovovima i oluci.
  5. Izolujte cijevi
  6. Postavite pokrivač nad tavanskim stepenicama.
  7. Izolirajte izlaze sa poklopcima zaptivki.
  8. Investirajte u automatske agregate za pripremu kuće, kao što su Pramac koji automatski obezbeđuju energiju za toplotu i električnu energiju u slučaju nestanka struje.
  9. Kao lider u energetskoj opremi koja služi rezidencijalnu, komercijalnu, industrijsku i građevinsku tržište, Pramac proizvodi su dostupni kroz široku mrežu podružnica, trgovaca, veletrgovaca i kompanija za iznajmljivanje opreme.

Adresa

Cerska 54, Banja Luka, 78 000
Bosna i Hercegovina

Telefon

+387 65 519 650

Besplatna ponuda

Kontaktirajte nas i zatražite besplatnu ponudu.

Kontaktirajte nas